Rakennuttamisen ammattilainen

Hankkeiden ja urakoiden kustannuslaskenta

kustannuslaskenta

Tarvitsetko apua rakentamisen kustannuslaskentaan? Oli tarvetta sitten yksittäisille laskelmille tai koko rakennusprojektin kattavalle kustannusohjaukselle, niin Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy auttaa.

Rakentamiseen liittyvä kustannuslaskenta on erityisosaamistamme. Hoidamme kaikenlaiset rakentamisen kustannussuunnitteluun liittyvät laskentatyöt aina tilaajan tarpeiden mukaan.

Palvelemme mm. rakennuttajia ja rakennusliikkeitä määrälaskennassa sekä tarjouspyyntöjen laatimisessa ja vertailussa. Teemme sekä hanke- että urakkavaiheen kustannuslaskelmia.

Vältä rakentamisen sudenkuopat määrälaskelman avulla

Määrälaskentaa tehtäessä selviää usein suunnitelmien välisiä ristiriitoja esimerkiksi materiaalimerkintöihin ja paloluokituksiin liittyen. Kun määrä- ja kustannuslaskelmat hoidetaan alusta alkaen kuntoon, sujuu itse rakennustyö yleensä huomattavasti sutjakkaammin. Kustannuslaskennan avulla myös rakennuttajan on helpompi valita hankkeelle paras toteutusmuoto.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset apua määrä- tai kustannuslaskentaan, ota meihin yhteyttä. Kustannuslaskenta onnistuu joustavasti ympäri Suomen. Tavoitat meidät niin puhelimitse, sähköpostilla kuin suoraan yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 9Jaa

Yhteystiedot

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy

y-tunnus 1907053-5

Lillängintie 29

04130 SIPOO

SIPOO

050 431 5077

arto.palo@kolumbus.fi

www.rakennuttajapalveluartopalo.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laita viesti, jätä tarjouspyyntö tai anna palautetta. Palaamme pian asiaan!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy
Lillängintie 29
04130 SIPOO

Y-tunnus: 1907053-5
Puh: +358504315077

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.