Hankkeiden ja urakoiden kustannuslaskenta

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua rakentamisen kustannuslaskentaan? Olipa tarvetta sitten yksittäisille laskelmille tai koko rakennusprojektin kattavalle kustannusohjaukselle, niin Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy auttaa. Rakentamiseen liittyvä kustannuslaskenta on erityisosaamistamme.

Hoidamme kaikenlaiset rakentamisen kustannussuunnitteluun liittyvät laskentatyöt aina tilaajan tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa rakennuttajia ja rakennusliikkeitä määrälaskennassa sekä tarjouspyyntöjen laatimisessa ja vertailussa. Teemme sekä hanke- että urakkavaiheen kustannuslaskelmia.

Vältä rakentamisen sudenkuopat määrälaskelman avulla

Määrälaskentaa tehtäessä selviää usein suunnitelmien välisiä ristiriitoja esimerkiksi materiaalimerkintöihin ja paloluokituksiin liittyen. Kun määrä- ja kustannuslaskelmat hoidetaan alusta alkaen kuntoon, sujuu itse rakennustyö yleensä huomattavasti sutjakkaammin. Kustannuslaskennan avulla myös rakennuttajan on helpompi valita hankkeelle paras toteutusmuoto.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset apua määrä- tai kustannuslaskentaan, ota meihin yhteyttä. Kustannuslaskenta onnistuu joustavasti ympäri Suomen. Tavoitat meidät niin puhelimitse, sähköpostilla kuin suoraan yhteydenottolomakkeellakin.

Puhelinkuvake

Pyydä tarjous kustannuslaskennan palveluihin kokeneelta rakennuttajalta Sipoosta kaikkialle Suomeen!

Ota yhteyttä