Hankkeiden ja urakoiden kustannuslaskenta

kustannuslaskenta

Tarvitsetko apua rakentamisen kustannuslaskentaan? Oli tarvetta sitten yksittäisille laskelmille tai koko rakennusprojektin kattavalle kustannusohjaukselle, niin Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy auttaa.

Rakentamiseen liittyvä kustannuslaskenta on erityisosaamistamme. Hoidamme kaikenlaiset rakentamisen kustannussuunnitteluun liittyvät laskentatyöt aina tilaajan tarpeiden mukaan.

Palvelemme mm. rakennuttajia ja rakennusliikkeitä määrälaskennassa sekä tarjouspyyntöjen laatimisessa ja vertailussa. Teemme sekä hanke- että urakkavaiheen kustannuslaskelmia.

Vältä rakentamisen sudenkuopat määrälaskelman avulla

Määrälaskentaa tehtäessä selviää usein suunnitelmien välisiä ristiriitoja esimerkiksi materiaalimerkintöihin ja paloluokituksiin liittyen. Kun määrä- ja kustannuslaskelmat hoidetaan alusta alkaen kuntoon, sujuu itse rakennustyö yleensä huomattavasti sutjakkaammin. Kustannuslaskennan avulla myös rakennuttajan on helpompi valita hankkeelle paras toteutusmuoto.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset apua määrä- tai kustannuslaskentaan, ota meihin yhteyttä. Kustannuslaskenta onnistuu joustavasti ympäri Suomen. Tavoitat meidät niin puhelimitse, sähköpostilla kuin suoraan yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy
y-tunnus 1907053-5
Lillängintie 29
04130
SIPOO
www.rakennuttajapalveluartopalo.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laita viesti, jätä tarjouspyyntö tai anna palautetta. Palaamme pian asiaan!